Partyboot De Koperen Hoorn

Varend feesten in Westfriesland

Een greep uit het gastenboek...

Toen we het foldertje van jullie zagen dachten we, dit willen we met ons gezin doen. Wij vierden onze trouwdag op Moederdag. Geweldige ervaring, goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar4-sterren beoordeling
Jaap en Kathy Kuiper en gezin

Vaartocht met de dames van het Katholiek vrouwen Gilde ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de vereniging. We boffen met mooi weer en de geweldige verzorging aan boord. Namens alle dames heel hartelijk bedankt! Mooie vaartocht met dank aan de Kapitein.

4-sterren beoordeling
Vera Tuin

Het Doopsgezinde koor uit Alkmaar een heel plezierige tocht met een lunch op deze boot ontvangen. Het was van grote klasse en we hebben genoten van de vaartocht naar ’t Skarpet en ’t Waardje. De lunch was uit de kunst en we bedanken de bemanning voor de goede zorg van ons koor.

4-sterren beoordeling
D.G. Kerkkoor
4-sterren beoordeling

'Ik moet wel zeggen dat we lang geworsteld hebben om onze 50e huwelijksverjaardag in te vullen. Maar het internet gaf de oplossing. We gaan varen met de Koperen Hoorn en het werd een succesverhaal. Prachtig weer ± 27 graden. Gezellige bediening, heerlijk eten en een geweldige ontspannen sfeer. Dit was echt een verrassing voor alle vrienden en familie. De Kapitein en de dames van de bediening hartelijk bedankt. Echt een dag om op terug te kijken.'

A.W. Groot Andijk

Dag vullende vaartocht naar de Mijzenpolder. Met jullie mee geweest met de gehele familie Volkers en de werknemers van de familie Hopman waar Niek 47 jaar heeft gewerkt. 11.30 uur opgestapt, koffie gebak, broodjeslunch enz en afsluitend een fantastisch diner. Rond 18.30 uur ’t schip weer verlaten. Mensen heel veel dank voor deze GRANDIOSE middag. Jullie zijn allen prachtige gastvrije mensen.

4-sterren beoordeling
Fam. Volkers & Hopman

Beste bemanning! Wat een gastvrije middag. Gezellig gevaren en heerlijk gesnoept van de High Tea. Alles perfect voor elkaar. Mooie plekjes gezien waar je nooit komt. Heel erg leuk. Iedereen had het geweldig naar z’n zin. Bedankt, we zijn allemaal blij. Dank, Dank.

4-sterren beoordeling
Dick en Ria de Jager

Beste Tiny en Theo. Dank je wel voor een hele prettige middag. Alles was prima verzorgd, lekker eten en drinken. Ondanks de Corona-maatregelen was het prima te doen. Ook het museum bezoek was leuk, een heleboel oude herinneringen zijn opgehaald en besproken. Namens broers en zussen en aanhang hartelijk bedankt. En wellicht tot ziens!4-sterren beoordeling
Els Witte

Het was bijzonder. De hele familie heeft genoten van de vaartocht en de uitstekende verzorging. Personeel heel hartelijk bedankt voor uw inzet. Wellicht tot een volgende keer.

Cijfer: 9½-10


4-sterren beoordeling
Fam. Meinster

Bewoners van Nieuw Akerendam uit Beverwijk maken een prachtige vaartocht door het mooie gebied van Noord-Holland. Dank voor de goede verzorging en de uitleg over de omgeving waar we gevaren hebben. Het was een heerlijke vaartocht.

4-sterren beoordeling
Bewoners Nieuw Akerendam 

Wij zijn met de familie mijn verjaardag aan het vieren. Met Tiny als gastvrouw en Dick Raat als gitarist “GEWELDIG” en Theo de captain! Prima geregeld door Tiny. Véél dank. Gewoon geslaagd. Tot de volgende keer met de hele familie Zuiderwijk.

4-sterren beoordeling

Fam. Zuiderwijk

Vragen? Contact Tiny